Різдвяний концерт «Перший день нашої ери»

Різдвяний концерт «Перший день нашої ери»

10 січня 2016 року в церкві Благодать відбувся Різдвяний концерт під назвою «Перший день нашої ери», організатором якого стала відома християнська група «Подих Свободи». Команда талановитих музикантів з різних областей України об’єднала свої сили і натхнення для того, щоб подарувати жителям містечка і гостям з інших прилеглих областей і церков – музичний подарунок до великого свята Різдва Христового.

Зал був наповнений гарним настроєм і теплою домашньою атмосферою. Вільних місць не залишилося. Концерт розпочався із пісень про народження Христа, які не могли залишити байдужими нікого. Жіночі та чоловічі голоси злилися воєдино, щоб донести одну головну істину – Ісус Христос народився для порятунку кожного з нас.

У продовженні вечора, головний організатор проекту і один із солістів Олег Богомаз, запросив дітей із залу на сцену, щоб усі бажаючі змогли заспівати колядку про Христа і отримати солодкий приз. Ця дія зблизила публіку, – хтось підспівував малюкам давно знайомі рядки, хтось плескав, а хтось фотографував цей незабутній момент, милуючись і підтримуючи кожного, хто брав мікрофон в свої маленькі ручки.

Солісти групи «Подих Свободи» виконували пісні, які несли в собі глибокий зміст і справжню цінність свята Різдва Христового, а сольні виконання деяких музичних інструментів, внесли свій колорит в програму мюзиклу. Публіка була щедра на оплески, тим самим підтримуючи і дякуючи за чудову Різдвяну історію. А на завершення вечора «Подих Свободи» подарував глядачеві пісню побажань в Новому 2016 році.

Мюзикл відбувся і подарував тепло кожному, хто прийшов. І все це завдяки Господу і Спасителю нашому – Ісусу Христу, який прийшов на цю землю, був розп’ятий, помер і воскрес, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне. Нехай Бог береже Вас і благословить Вашу родину в Новому Році!

Христос народився! Славімо Його!

Comments are closed.