Home » Олег Богомаз

Олег Богомаз

Олег та його дружина

Богомаз Олег Васильович, служитель церкви Благодать.

Народився в чудовій, багатодітній сім’ї, має одного брата та чотири сестри. Його батьки дідусі та бабусі віруючі християни, тому його сім’я дала йому прекрасний приклад віри та служіння Богові, що стало для Олега фундаментом життя.

«Мої батьки – це моя фортеця» – говорить Олег, він  завжди відчуває їх молитовну підтримку, що, інколи, дає силу рухатись далі.

Олег одружився у 22 роки на молодій дівчині Галині. Бог подарував їм гарного сина, якого вони виховують в батьківській любові.

Сім'я Богомазів

Про своє особисте увіруваня і відносини з Творцем Олег розповідає наступне: «Не пам’ятаю такого в своєму житті, щоб я не вірив в Бога. Він для мене завжди був невід’ємною реальністю життя, але в підлітковому віці (13-14 років) я для себе усвідомив те, що потрібно робити вибір – жити з Богом чи жити без Бога? І дякуючи Господу вибір був правильним». 

Його служіння почалось з того, що його попросили грати на гітарі, тоді якраз не було кому це робити, він був гітарист, м’яко кажучи “ніяким”, але все ж таки три акорди знав, з цього все і почалось. З шістнадцяти років Олег почав активно приймати участь в молодіжному служінні і дуже швидко це переросло в посвячене служіння і в інших напрямках.

 У церкві Благодать Олег є керівником молоді, а також лідером однієї з домашніх груп. 

“На той момент, коли потрібно було в церкві Благодать очолити молодіжне служіння, я розумів, що крім мене просто не було іншої людини, тому погодився взяти відповідальність. А потім побачив, як Господь почав давати розуміння та бачення в цьому служінні. З цього і розумію – я на тому місці, де мене хоче бачити Господь”.

Олег мріє, та вірить в те, що служіння буде проходити в силі Святого Духа, і церква буде наповнюватися сотнями і тисячами спасенних людей.

 Олег бажає всім відвідувачам сайту шукати Бога і міцно триматися за Нього!