Наказ Про заходи із забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя поміної церкви “Благодать”

Наказ Про заходи із забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя поміної церкви “Благодать”

НАКАЗ
Про заходи із забезпечення санітарно-епідеміологічного
благополуччя помісної церкви «Благодать».

      Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року No 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та на виконання рішення Міської/районної/ сільської пади (якщо нема цього рішення то достатньо посилання на Кабмін), а також з метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя працівників та членів помісної церкви «Благодать» та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19:
  1. Ознайомити служителів та членів помісної церкви «Благодать» про вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року No 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» щодо того, що в рамках карантину заборонено з 00 год. 01 хв. 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. проведення всіх релігійних заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.
  2. Ознайомити служителів та членів помісної церкви «Благодать» про вимоги до дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією та вжити відповідних заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації.
  3. Пасторам, дияконам та іншим служителям церкви скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відеоконференцій усі нарадчі заходи та прийом членів церкви.
  4. Повідомити, що в будівлі помісної церкви «Благодать» на час дії карантину не має одночасно перебувати чергових працівників та служителів понад 10 осіб.
  5. Провести інформаційно-роз’яснювальну роботу зі штатними працівниками та служителями щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією та вжити відповідних заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19.
  6. Негайно відправляти усіх працівників та відвідувачів, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань, для належного обстеження та подальшого лікування у медичних закладах.
  7. Забезпечити придбання необхідної кількості дезінфікуючих розчинів та проведення дезінфекційних заходів у адміністративних будівлях та приміщеннях.
  8. Організувати регулярне провітрювання службових приміщень та щоденне вологе прибирання службових приміщень із застосуванням дезінфікуючих розчинів.
  9. Ознайомити служителів, працівників та членів помісної церкви з даним наказом.
  10. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Comments are closed.