Михайло Паночко – Звернення до Церкви (3 квітня 2020 року)

Михайло Паночко – Звернення до Церкви (3 квітня 2020 року)

Проповідь єпископа Паночко М.С.: Звернення до Церкви (3 квітня 2020 року).


1 Сол. 5 розділ
День Господній прийде несподівано, як злодій вночі, коли його ніхто не чекає. Ми не повинні цього боятися, а твердо стояти на основі, що прихід Ісуса буде таємним, тобто несподіваним. Це не повинно нас лякати, адже відхід у вічність може відбутися для нас в любий час дня і ночі. Мільйони віруючих людей вже відійшли, для них прихід звершився.
Одна із ознак приходу Ісуса, коли будуть говорити: “мир і безпечність”, тоді несподівано прийде загибель. На сьогоднішній день, ми ще не чуємо таких слів, але це не означає, що вони у далекому майбутньому.

В Ісусі Христі ми є сини світла і сини дня, тобто ті, хто належить до спасіння і вічного життя. Маємо серцем відчувати, у який час живемо. Павло застерігає, щоб ми пильнували, тобто не захопилися іншими речами, не зневірилися, не засмутилися і не залізли в гріхи.
Давайте не повторимо помилок наших попередників!

Пильнувати – це означає:

  • Берегти своє серце від гріха, гордині, зазнайства, супер святості, супер знання, духа користолюбства, гніву, заздрості, обмовів;
  • Щоб наші сім’ї були взірцем для інших сімей. Наші діти належать Ісусу, перевірте, чи вони йдуть за Ним;
  • Для служителів – дивитися за отарою, яку Бог вам дав. Якщо твоя отара не росте і ти спокійний – ти у проблемі, або далеко від Господа;
  • Спостерігати, що ми говоримо, і як поводимось, адже нас бачать сусіди.

Будьмо тими, хто правильно оцінює ситуацію. Віруючі люди мають бути спокійні, адже ці часи передбачив Ісус. Він сказав, що в останні дні будуть війни, землетруси, різні катаклізми та епідемії. Чим ближчий прихід Ісуса, тим більше трясеться земля. Він стоїть при дверях!

Comments are closed.