26 грудня 2020. Благодійний різдвяний ярмарок

26 грудня 2020. Благодійний різдвяний ярмарок

Чудовий час робити добро! ?

Дорогі друзі, 26 грудня запрошуємо вас прийняти участь у благодійному ярмарку та поділитися частинкою свого тепла з тими, хто цього потребує.

Ви можете принести ? подарунок дитині-сироті ( іграшка ?, канцелярські речі?, одяг у гарному стані?), купити смаколики ? на ярмарку або поділитися своїм вмінням – провести майстер-клас для діток.

Всі зібрані кошти на ярмарку та ваші принесені подарунки будуть відправлені для дітей, які лишилися без батьків : ? дитячі будинки Вишевичі, Мотовилівка та в «Отчий Дім», с.Святопетрівське.

Також на ярмарку ви матимете можливість познайомитись з волонтерами команд «Тепло» та «Добродія». Ці чудові люди несуть добро у цей світ, піклуючись про дітей-сиріт та допомагаючи сім‘ям, які опинилися в скрутному кризовому становищі.
Кожен бажаючий може приєднатися до команди та подарувати частинку добра у цей світлий день Різдва Христового!✨

Це свято порадує вас та ваших діток! На ярмарку ви знайдете багато різних локацій, де можна буде придбати щось смачненьке ??, погрітися біля вогнища та побавитися з тваринками ? живого зоопарку. Також ми готуємо для вас різдвяний концерт ?? та подарунки для малюків, які завітають на свято ?. А для того, щоб цей день залишився не лише в пам‘яті, ви зможете зробити фотографію ? зі своїми рідними та близькими біля прекрасного вертепу ??

Добро об‘єднує! ❤️
Святкуємо Різдво разом!

? 15:00, 26 грудня
?в дворі церкви Благодать, вул.Київська, 40
ВХІД ВІЛЬНИЙ

Comments are closed.