Перша всеукраїнська конференція пeдагогів-християн,  пройшла у церкві «Благодать» у Софіївській Борщагівці на Київщині.

Перша всеукраїнська конференція пeдагогів-християн, пройшла у церкві «Благодать» у Софіївській Борщагівці на Київщині.

Українська Церква Християн Віри Євангельської/Ukrainian Pentecostal Church2 листопада о 23:09 ·

2 листопада шкільні вчителі, здебільшого ті, хто викладає християнську етику, зібралися на Першу всеукраїнську конференцію пeдагогів-християн, що пройшла у церкві «Благодать» у Софіївській Борщагівці на Київщині.
Ті, хто покликаний сіяти у дитячі душі розумне, добрe і вічне, часто самі потребують посіву з боку духовних наставників та благословіння і молитви Церкви. Тому серед тем, які піднімали на конференції, були не тільки про роль і місце вчителя у місцевій громаді, шляхи підвищення кваліфікації, законодавче забезпечення діяльності, але й про можливості популяризація цієї професії серед християн.
Після секційних занять відбулася цікава панельна дискусія за участю старших служителів братерства і досвідчених педагогів.
Також під час конференції провели установчі збори щодо утворення нової громадської організації «Асоціація пeдагогів-християн УЦХВЄ»(назва узгоджується). Дeлeгати обрали та поблагословили членів комісії, яка разом з юристами буде працювати над реєстрацією Асоціації. А крім того, висловили побажання, щоб такі конференції як ця стали щорічними.
Завершив захід словом до молитви старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко. «У наш час Бог відкрив широкі можливості для церкви. Можливо, це вже останній заклик для українського суспільства, щоби піднятися із трясовини колишньої системи – брехливої, злодійської, атеїстичної… Велику роль тут грає просвітницька робота. Ісус усе своє земне життя присвятив навчанню, ходив і навчав. і нам треба навчати», – наголосив старший єпископ, усіляко підбадьоруючи вчителів служити дітям, їхнім батькам та своїм колегам без страху і сумніву, з надією на Господа .
Більш детально читайте на сайті братерства www.chve.org.ua.
#УЦХВЄ #церква #освіта

Comments are closed.