Андрій Мартинов. “Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога”.

Андрій Мартинов. “Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога”.

Тема: “Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога”.

Дуже важливо постійно перевіряти своє серце, з яким серцем я ходжу перед Богом. Як важливо нам сьогодні повсякчасно перевіряти своє серце. .сьогодні нас оточує багато різної інформації, і ті християни які безпечно ставились до того, що пропонує світське життя, більшість з них просто втратили Бога і пішли у світ. Сьогодні, в 21-му сторіччі, коли смартфони із з доступом в інтернет є у кожній кишені, нам, як ніколи важливо не повторювати цих помилок.

Сьогодні під час прославлення, лунали прекрасні слова, які дуже торкнулись наших сердець – «Що мені потрібно від Тебе Господи, чому я прийшов у дім Твій. Щоб бути у твоїй присутності».

Брати і сестри, як важливо бути сьогодні у Божій присутності, коли тебе торкається Дух Святий. І Він сказав мені, спитай, з якою ціллю народ Божий прийшов сьогодні до храму. Не заради знайомих, не заради пастора, а ми прийшли сьогодні в дім молитви, там де є живий Господь. І ми маємо приходити до нього з повним упованням, з повною надією і з головним бажанням прославити Його Святе Ім*я. Ісус сказав «Дім Мій буде названий домом молитви, а ви зробили його вертепом розбійників». Сьогодні і деякі із нас приходять до церкви, але думками залишаються в своїх справах,бізнесах.
Як ви думаєте. Можем ми так поступати? Для чого сьогодні ми приходимо в Дім Божий? Від нас, людей, ви легко зможете це приховати, але Бог все бачить.

Ісус Христос прийшов туди де смерть, щоб залишити там життя, для тих, хто прийняв Його в своє серце.

Сьогодні, коли з якихось причин відсутній пастор, то ми маємо особливо завзято прийти до церкви, щоб було це відчуття, що тут є народ Божий.

Також згадувалося про праобраз церкви останнього часу Об*яв.3:14
хто такі теплі віруючи? Теплі люди, це ті, в кого завишена самооцінка, які в собі дуже впевнені і мають все, необхідне для життя. Таким людям не потрібні порадники, для себе вони завжди праві. І Господь каже, що таких Він просто відвергне. Бог хоче, щоб ми одяглися в цей білий одяг і проповідували чистоту і святість. Церква Божа – це наречена Ісуса Христа і вона має бути пристойна і свята. І внутрішні, і зовнішні ми в нашому розумі маємо мати Ісуса Христа. І з ним просипатися і з ним засипати. Амінь

Comments are closed.