Петиції щодо захисту традиційних сімейних цінностей

Петиції щодо захисту традиційних сімейних цінностей

Шановні брати, згідно рішення Ради Євангельських Протестантських Церков від 1 лютого було створено Петиції щодо захисту традиційних сімейних цінностей
Як ви знаєте, в деяких школах України вже почалась пропаганда гомосексуалізму. Підставою для цього є затверджений Кабінетом Міністрів «План дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року», що передбачає, зокрема, легалізацію цивільного партнерства для одностатевих пар, усиновлення дітей трансгендерними людьми, пропаганду гомосексуалізму в школах та через ЗМІ. В деяких європейських країнах, де християни були пасивними, вже зараз є кримінальна відповідальність за критику гомосексуалізму.
Біблія відносить гомосексуалізм до найважчих гріхів (Левит 18:22, Левит 20:13, Римлян 1:24-27, 1 Кор. 6:9-10, 1 Тим. 1:9-10). З Першого Послання до Коринтян 6:9-10 ясно, що мужоложники не вспадкують Божого Царства. Важливо, щоб християни застерегли владу та громадян України від пропаганди та поширення гріха гомосексуалізму (Єзекіїля 3:18-21). Для пропаганди гомосексуалізму часто використовуються аргументи, що суперечать науковим фактам (див. тексти петицій).
Рада Євангельських Протестантських Церков України схвалила рішення підтримати електронні петиції до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів з метою захисту традиційних сімейних цінностей. Закликаємо невідкладно підписати всі шість петицій, поширити посилання на петиції серед знайомих, та допомогти підписати тим, хто не знає, як підписувати електронні петиції. Щодня моліться за те, щоб всі шість петицій набрали по 25000 підписів, та щоб влада правильно відреагувала на дані петиції. Від Вашої активності може залежати майбутнє України.
Будьте пильними! Ініціатором всіх шести петицій є Танцюра Віктор Зіновійович. Інші автори створили багато петицій з такими ж заголовками, ймовірно, з метою розпорошення голосів (щоб жодна петиція не набрала 25000 підписів).
Посилання на петиції та інструкції для підписання можна знайти тут https://docs.google.com/…/13rfpfl3Us5ks9ORgugIsaRM48FtKb-CZ…

https://docs.google.com/document/d/13rfpfl3Us5ks9ORgugIsaRM48FtKb-CZ18aauxhXGps/edit

Comments are closed.