Пастор Геннадій Мохненко з Маріуполя усиновив 32 дитини, зараз у процесі – 33-тій хлопчик

Пастор Геннадій Мохненко з Маріуполя усиновив 32 дитини, зараз у процесі – 33-тій хлопчик

Пастор, за которого точно не стыдно. Прекрасный пример для подражания. Gennadiy Mokhnenko на обложке национального журнала (надеемся, вы раскупите весь тираж). Вот что написала о пасторе и материале журналистка Olga Yurkova:

“Коли я побачила виступ Gennadiy Mokhnenko на TEDxKyiv, то зрозуміла, що мушу зробити цей матеріал. Про сильну Людину, яка вирішила присвятити своє життя безпритульним дітям. Він каже, що так сталося випадково, хоча я впевнена, що випадковостей не буває. Це був завершальний TED Talk першого дня конференції, і зал просто ридав (я теж).

Пастор Геннадій усиновив 32 дитини, зараз у процесі – 33-тій хлопчик. Через його реабілітаційний центр пройшло понад 4 тисячі дітей. Він розпочав війну з наркодилерами у Маріуполі, а згодом на Донеччині в цілому, і добився, щоб трамадол виключили зі списку дозволених препаратів.

Вікна його будинку виходять на передову. Він щовечора гуляє з дружиною по лінії фронту, якою став берег Азовського моря. Якщо в Широкиному канонада – то вікна його будинку дзвенять. А його капеланська команда намотала у зоні військових дій відстань, що дорівнює чотирьом екваторам.

Разом зі своїми прийомними дітьми Геннадій здійснив кругосвітну велоподорож, закликаючи людей брати дітей у сім’ї. Розповідає, що його могли включити у Книгу рекордів Гіннесса, але це коштує 15 тисяч доларів. Вирішив, що такі гроші краще пустити на корисніші справи.

Врешті Голлівуд зняв про нього і його підопічних документальне кіно “Майже святий”, яке було на вершинах рейтингів 2016 року”.

Comments are closed.