ДЕКЛАРАЦІЯ Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій «Про негативне ставлення до явища гомосексуалізму та спроб легалізації так званих одностатевих шлюбів (реєстрації одностатевих партнерств)»

ДЕКЛАРАЦІЯ Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій «Про негативне ставлення до явища гомосексуалізму та спроб легалізації так званих одностатевих шлюбів (реєстрації одностатевих партнерств)»

Шановні брати та сестри!
Поділяючи глибоку стурбованість українського суспільства новинами останніх тижнів про спроби насильницького нав’язування так званої гендерної ідеології хочу наголосити наступне.
Українська Церква Християн Віри Євангельської зберігає незмінною позицію викладену в «Декларації ВРЦіРО про негативне ставлення до явища гомосексуалізму та так званих одностатевих шлюбів» (http://vrciro.org.ua/…/49-deklaraciya-vrciro-pro-negatyvne-…) Прошу усіх пам’ятати та іншим сказати: «цей гріх, з Божою допомогою, людиною може бути подоланий. І першим кроком до цього має бути визнання неприродності й гріховності одностатевих сексуальних відносин».
Анонсований парад та пропаганда чужого для нашого народу стилю життя не лише ображають почуття багатьох віруючих людей. Вони свідчать про зневагу таких провокаторів до українського народу, який веде війну проти агресора, втрачає своїх синів, плаче разом з вдовами та сиротами.
Напередодні святкування 1030-ліття хрещення Київської Русі-України ЛГБТ-рух кидає виклик здоровому глузду та Божому світопорядку – беззаконня претендує на статус закону. Нав’язування такої людиноненависницької ідеології найменш незахищеним українцям – дітям та підліткам, викликає тривогу за наслідки та долю народу.
Нині, зважаючи на засилля негативної та провокуючої інформації, хочу наголосити на важливості праведного життя кожного українського християнина. Багато хто згадує у ці дні древні міста Содом і Гоморру (кн. Буття, 18 розділ). Брати і сестри, пам’ятаймо, що Бог шукав там, і шукає в Україні праведних людей, які стали б стіною за своїх земляків!
Будьмо найкращим прикладом любові у подружжі та родині, дбаймо про сиріт та вдів, виявляймо та протистіймо всякій неправді та корупції, підтримуймо кожне добре починання, надихаючи та благословляючи один одного. Адже праведність піднімає народ (Пр.14:43).
Хай побачимо ми нашу Україну благословенною та процвітаючою!

З молитвою про вас,
Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко

15 червня 2018р.

http://vrciro.org.ua/ua/statements/49-deklaraciya-vrciro-pro-negatyvne-stavlennya-do-yavyshcha-gomoseksualizmu-ta-tak-zvanyh-odnostatevyh-shlyubiv

Comments are closed.