12.03.2017 “Бог говорит через мечту”. Сергей Демидович

12.03.2017 “Бог говорит через мечту”. Сергей Демидович

Слава Ісусу Христу!

12.03.2017року був неймовірний ранок в церкві “Благодать”, день коли ніхто не вийшов пустим, але кожен зміг отримати важливі речі для себе, Господь наповнював спрагнених Духом Святим.

Брат Геворг, ділився своїми переживаннями: колись кожен з нас став на шлях слідування за Ісусом Христом. Був день коли ми прийняли рішення, і дали обіцянку служити Богу в добрій совісті. Нас переповнювала радість, і здавалось ми пронесемо її через все життя. Але чому ми часто втрачаємо цю радість? Відбулась радісна і важлива подія, зовсім недавно в чудових сім’ях народились діти, і ось прийшов час попросити Божої охорони і Божого благословіння на все їхнє життя, з чим чудово справились наші служителі, які молились за кожну дитину. Сестра Ліля перенесла нас в хвилювання хворої жінки, розповівши прекрасний вірш.

Також до нас в гості завітав пастор Сергій Демідович зі Слов’янська. Він відкривав для нас свою проповідь через пісню. Говорили про те, що кожен з нас хоче почути голос Божий. Щоб він проговорив в наше життя. Але Бог дав нам дари і таланти, в Нього є особливий план для кожного з нас. Він вклав в наше сердце горячу мрію, в когось вона велика, в когось маленька, хтось її ще не знайшов, але має не припиняти пошуки. Друзі, через мрію до нас часто звертається Бог, Він показує те місце де хоче нас бачити, де ми можемо бути корисними. Як почути голос Божий, як почати діяти, а не тільки думати. Тому запрошую до перегляду, і кожному побажання знайти власну мрію в Ісусі Христі

Comments are closed.