05 березня 2017 проповідь пастора Володимира Озеруги

05 березня 2017 проповідь пастора Володимира Озеруги

Слава Іісусу Христу!
В цю неділю 05 березня 2017 року, всі ми переживали особливий час присутності Духа Святого в церкві “Благодать”, зі сцени лунали талановиті неймовірні голоси, які воздавали славу Богу. Через брата Валерія Саранюка Бог відкривав для нас всю щедрість і всю турботу свого сердця.
Ми змогли почути свідоцтво із життя, почути як після небезпечної аварії, Бог зміг провести брата Валерія через всі труднощі і явити своє чудо. А в свою чергу, дитячий веселий сміх заповнивши весь зал, нагадав нам, що прийшов час благословляти дітей на недільну школу!
Також своїм важливим словом приїхав поділитись – пастор з Київа Володимир Озеруга. ВІн всім нам нагадував про Голгофу, чому саме ми зібрались разом, заради кого? І Завдяки кому? Це важливо пам’ятати, не забувати якою ціною, якою жертвою ти був відкуплений!! Адже де б ти був зараз, якщо б одного разу, тебе не знайшов Ісус Христос??
Колись ти попросив Ісуса прийти в твоє життя і навести там порядок, тому довірся йому далі. Я вірю, що в цій проповіді, кожен зможе почути щось дуже важливе для себе!! Тому гарного перегляду!!

Comments are closed.