Водне хрещення в церкві Благодать

Водне хрещення в церкві Благодать

19 січня 2016 року в церкві  Благодать відбулось святкове зібрання з нагоди свята Хрещення Господнього, а також пройшло водне хрещення, вісім людей вступили в заповіт з Богом.

Хрещення – це не просто обряд, не якась традиція, а заповіт між людиною і Богом. Приймаючи водне хрещення людина обіцяє служити Богу в чистій і добрій совісті протягом всього життя, привселюдно визнаючи Ісуса Христа своїм Спасителем.

Ось що говориться в Біблії про водне хрещення: «Хрещення не тілесної нечистоти позбуття, але обітниця Богові доброго сумління, – спасає тепер і нас воскресінням Ісуса Христа» (1 Петра 3:21).

Слово настанови для тих, хто приймав хрещення говорив Сергій Озеруга, пастор церкви «Світло життя» (м. Боярка). Після проповіді прозвучала чудова різдвяна пісня у виконанні Олександра Довиденко, пастора церкви «Джерело життя» (с. Велика Снітинка).

В цей день в заповіт з Господом виявили бажання вступити люди з декількох церков: дві сестри з церкви «Джерело життя» (с. Велика Снітинка), двоє сестер і один брат з місцевої церкви Благодать, ще один брат із церкви з Брусилова та двоє з церкви «Слово життя» (м. Київ).

Хрещення відбулось в басейні, що знаходиться в цокольному приміщенні дому молитви. Після чого всі присутні в залі, а також охрещенні мали змогу прийняти святе причастя.

Хочеться побажати всім, хто прийняв найважливіше рішення та вступив в заповіт з Богом, щоб ваша дорога слідування за Христом була повна віри та довіри Господу. Нехай Ісус Христос дасть вам мудрості та впевненості у слідуванні за Ним! Будьте вірні Тому, Хто віддав за нас життя! Божих Вам благословінь!

Comments are closed.