Андрій Мартинов Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Сила воскресіння

“А дня першого в тижні прийшли вони рано вранці до гробу, несучи наготовані пахощі, та й застали, що камінь від гробу відвалений був. А ввійшовши, вони не знайшли тіла Господа Ісуса. І сталось, як безрадні були вони в цім, ось два мужі в одежах блискучих з’явились при них. А коли налякались вони й посхиляли обличчя додолу, ті сказали до них: Чого ви шукаєте Живого між мертвими? Нема Його тут, бо воскрес! Пригадайте собі, як Він вам говорив, коли ще перебував в Галілеї. Він казав: Сину Людському треба бути виданому до рук грішних людей, і розп’ятому бути, і воскреснути третього дня.” (Від Луки 24:1-7).

Анонс проповіді Андрія МартиноваЩо означає “сила воскресіння”? Сила воскресіння це те, що ми з вами сьогодні живі-здорові, спасенні і наші імена записані в Книгу Життя. Це саме основне для чого Ісус Христос прийшов.

Ми сьогодні маємо силу через Святого Духа, який живе в тобі і в мені. Ми сьогодні насолоджуємося силою Божою, ми сьогодні насолоджуємося перемогою Ісуса Христа, радіємо і святкуємо, що Ісус Христос воскрес для нас. Сьогодні важливо, щоб кожен з нас сказав: “Ісус воскрес для мене!” .

Сила Ісуса Христа в тій людині, яка говорить і прийняв Його воскреслого. Це найголовніша і головна істина сили воскресіння. Якщо ти і я не приймаємо Ісуса Христа воскреслого в своє серце, значить не маємо в житті сили воскресіння Ісуса Христа.

Comments are closed.