Різдвяний мюзикл “Старый сапожник”

Різдвяний мюзикл “Старый сапожник”

8 січня 2016 року в церкві Благодать відбулась дитяча вистава-мюзикл “Старый сапожник”, за мотивами оповідань Л. Толстого і Р. Сайена.

Щоб подарувати дітям свято, до нас завітала Асоціація “Еммануїл”, яка вже не перший рік подорожує зі своїми виступами різними країнами. Акторська команда побувала з виставою в Америці, Німеччині, Росії, об’їхала практично всю Україну. У виставі приймають участь не тільки професійні актори, але й діти-сироти і діти вимушених переселенців зі Сходу України.

Живе, яскраве, наповнене хвилюваннями і радісним очікуванням дійство відбувається в ніч перед Різдвом в маленькому засніженому містечку. Тут ми зустрічаємо старого чоботаря, який чекає до себе на свято особливого Гостя і готує для Нього подарунки. Старий чекав чуда, але не помітив, як сам зміг подарувати його іншим.

Подивитись виставу прийшло чимало маленьких глядачів з батьками і друзями, зал був майже повний. Відчуття радості і свята наповнювало всіх присутніх. А з вистави кожен для себе взяв урок: те, що ти робиш для людей – робиш для Ісуса.

Після мюзиклу відбувся перегляд мультфільму Суперкниги “Перше Різдво”, який нагадав нам про цінність Різдва і про те, що головний подарунок людству – це Ісус Христос, Спаситель світу!

В завершенні свята всі діти отримали солодкі подарунки від церкви Благодать та запрошення в недільну школу!

Comments are closed.