Перша жіноча зустріч в церкві Благодать

Перша жіноча зустріч в церкві Благодать

26 січня 2016 року в церкві Благодать відбулася перша жіноча зустріч, тема якої була «Жінка очима Бога. Любов. Краса. Мудрість».

Початок жіночого служіння в церкві благословив пастор Василь Кватерчук. Грунтуючись на Біблії, він підкреслив важливість жінок в очах Бога, акцентував увагу на тому, що Ісус жодного разу не образив жодну жінку, поки жив на землі. Також відзначив, що саме жінкам була надана привілея і велика честь, першим сповістити учням і всьому грішного світу про воскресіння Ісуса Христа.

Після слова пастора і спільної молитви, всіх запросили в кафе для більш тісного спілкування, смачного частування і продовження конференції.

Спікером конференції була Лідія Федорівна Садолько. У своєму зверненні вона говорила про значення і роль жінки в сім’ї і церкви. На прикладі біблійних героїв допомогла згадати всім присутнім про те, якою створив Господь жінку і яку владу має дружина, що вона може зробити в житті рідних.

Другим спікером була Вікторія Туткевич, бізнес-леді і глибоко віруюча жінка. Вона нагадала про потенціал, який вклав у кожну представницю слабкої статі сам Бог. Її промова була заснована на 31-му розділі книги Приповістей, де детально описується про те, якою має бути жінка, що вона робить в сім’ї і як веде господарство, бізнес.

Після заключної молитви нікому не хотілося розходитися. Жінки ще якийсь час спілкувалися в атмосфері тепла і затишку. Організатори попросили присутніх заповнити анкети для наступної зустрічі.

Дана жіноча зустріч, проведена в такому форматі, була першою, але ми віримо, що не останньою. Був покладений хороший старт для подальшого служіння і спілкування з метою взаємного повчання. У найближчому майбутньому планується запустити проект навчання з курсу «Мудрість матері».

Comments are closed.