Молитовний марафон Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Молитовний марафон в церкві Благодать

14 березня 2016 року в церкві Благодать стартував загальцерковний молитовний марафон, який проходив протягом усього тижня. Кожен бажаючий християнин міг приєднатися до молитовного ланцюжка, тим самим ставши частиною тіла Господнього – Його церкви.

Суть марафону полягала в тому, щоб діти Божі могли в єдності молитися і підносити свої потреби, прохання і подяки до Господа, чекаючи Його великої сили і благословіння. Кожен день протягом тижня мав певну тему і був визначений напрям молитви. Крім цього, паралельно з щоденними молитовними зборами, кожен бажаючий міг взяти участь в цілодобовому молитовному ланцюжку, взявши час для півгодинної молитви, щоб спілкування церкви з Богом протягом усього тижня не припинялося ні на хвилину.

Всі молитовні дні і теми молитов були розподілені між домашніми групами церкви Благодать, щоб кожен міг поділитися Словом і повести церкву в молитві.

Понеділок був насичений молитвами про освячення перед Богом, прощення гріхів, дотриманні Божої істини і заповідей Його, бо «…це воля Божа, освячення ваше…» (1 Солунян 4:3).

У вівторок церква за все дякувала і прославляла Творця, відчуваючи всю силу Його присутності і реальність того, що Він робить для нас у всякі часи нашого життя. Тому що той, хто схиляє життя своє перед Богом, хвалить, прославляє і шукає Його, той переживе Духа Святого в серці своєму і побачить Його світло.

Середа була присвячена молитві-заступництва за людей та за церкву. Учасники марафону роздумували про посвячення себе людям, про прояв безумовної Божої любові до людей, які ще не пізнали Бога.

У четвер церквою було порушено тему Євангелизму та місіонерства. Народ Божий молився про поширення доброї новини по всьому світу; звістки про прощення, спасіння і викупленні кожної людини. Бо так говорить Святе Письмо: “…ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь” (Матвія 28:19,20).

П’ятниця була позначена темою духовного зростання і дарів Духа. Підносилися безперестанні молитви про те, щоб Бог відкривав в яких сферах Він хоче щоб ми росли духовно. Адже Бог сильний допомогти нам зміцнити нашу віру і знання про Нього. Він бажає, щоб ми росли духовно і дав все необхідне для цього. За допомогою Святого Духа ми зможемо долати будь-який гріх і неухильно прагнути до образу нашого Спасителя, Господа Ісуса Христа.

Субота була окреслена темою посвячення Богу. Діти Божі проголошували своє добровільне посвячення життя Богу і внутрішньої відданості Йому, тому що “…ваше тіло то храм Духа Святого, що живе Він у вас, якого від Бога ви маєте, і ви не свої” (1 Коринтян 6:19).

Недільний день став завершальним, і повним подяки та яскравих свідчень про Божі чудеса в житті людей. Подяка – це і є здатність цінувати те, що Бог дав нам, вона розкриває і оживляє серце людини.

Загальноцерковний молитовний марафон приніс великі зміни в житті багатьох його учасників. Люди свідчили про зміцнення їхніх взаємовідносин з Духом Святим, тим самим надихаючи один одного продовжувати стояти в вірі і очікувати Божих відповідей. Ефективна молитва всіх віруючих в єдності показала, наскільки Бог великий і що Він, як і раніше, готовий творити Свої чудеса.

Comments are closed.