Христос народився! Славімо Його!

Христос народився! Славімо Його!

Різдво Христове – це одне з найбільших свят для християн, тому що саме в цей день для всього людства народився Месія, який прийшов, щоб спасти людей і подарувати вічне життя.

7 січня 2016 року в церкві Благодать відбулось святкове Різдвяне богослужінняВ цей чудовий ранок церква зібралась, щоб ще раз пригадати подію, яка змінила весь хід історії – народження Ісуса Христа.

З словом привітання до церкви звернувся пастор Василь Кватерчук і прочитав наступні вірші з Біблії:

“Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь. А ось вам ознака: Дитину сповиту ви знайдете, що в яслах лежатиме. І ось раптом з’явилася з Анголом сила велика небесного війська, що Бога хвалили й казали: Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!” (Від Луки 2:11-14).

Він закликав присутніх з радісним серцем прославити співом народженого Христа і віддати Йому належну славу!

Після пісень прославлення, які виконував місцевий хор молоді, виступили діти з недільної школи, які також приготували привітання з Різдвом у вигляді віршів та пісень.

Протягом всього служіння лунали вітання і проповіді, які допомогли усім присутнім згадати події, що відбулися більше двох тисяч років тому. Акцентувалася увага на значенні Різдва як для всього людства, так і для кожної людини особисто.

Родзинкою свята були живі історії членів церкви про Божі милості в житті, спасіння від смерті, своєчасну охорону і зцілення. Це дало можливість підкріпити присутніх у вірі, а також засвідчити про живого Ісуса Христа.

Бажаємо всім відвідувачам нашого сайту миру та святкового настрою в ці різдвяні дні!

Христос народився! Славімо Його!

Comments are closed.