Дитячий будинок Фастів Церква Благодать Софіївська Борщагівка ЖК Софія

Візит до дитячого будинку в місті Фастові

5 вересня 2015 року молодь церкви Благодать відвідала дитячий будинок в місті Фастові, Київської області. Метою візиту, крім розповіді дітям про Ісуса Христа, проведення уроку недільної школи, розвиваючого майстер-класу й цікавої ігрової програми, було надання допомоги в наведенні порядку в будівлі, а також надання перукарських послуг для дітей.

Кожна дитина отримала подарунок до школи, а спільний обід з молоддю дозволив ще більше зблизитися з дітьми-сиротами.

У дитячому будинку міста Фастова всього 11 дітей. Через невелику кількість, місцева влада планує закрити дитячий будинок, а дітей-сиріт перевести в інші інтернати. Частину будівлі влада вже забрала під дитячий садочок, а для дітей-сиріт виділяє дуже малу суму на харчування.

Організатор поїздки Вікторія Зерук говорить: «Якби не церква зі своєю допомогою, то цей дитячий будинок давно б уже закрили… Завдяки нашим візитам, діти не тільки більше дізнаються про Ісуса Христа, а й стають дружнішими між собою. Їх вже можна зібрати разом за одним столом для ігор, обіду і спілкування, чого не спостерігалося раніше».

Така поїздка в дитячий будинок м. Фастова не є разовим візитом. Через брак коштів, що виділяє місцева влада, церква взяла під опіку даний дитячий будинок і щорічно допомагає зібрати дітей до школи, так як в цьому є велика потреба. Візити в дитячий будинок здійснюються не рідше, ніж один раз на місяць.

Comments are closed.