Вінчання Олександра та Людмили

Вінчання Олександра та Людмили

Радісна подія відбулася в церкві Благодать 8 листопада 2015 року. Знову було чути голос нареченого і нареченої. Наш Господь поєднав в одну сім’ю Олександра Токаря та Людмилу Харкалюк.

Для Бога немає нічого неможливого – Олександр жив і трудився для Господа в Астані (Казахстан), а знайшов супутницю свого життя в Києві. Людмила все своє життя присвятила служінню дітям; активно допомагала розвиватися дитячому служінню в церкві Благодать, будучи директором недільної школи та євангелізаційних дитячих проектів.

Вінчав пару пастор церкви Кватерчук Василь Степанович. Молився, щоб сам Господь повінчав їх, а також поділився словом: “Чи ви не читали, що Той, Хто створив споконвіку людей, створив їх чоловіком і жінкою? І сказав: Покине тому чоловік батька й матір, і пристане до дружини своєї, і стануть обоє вони одним тілом…” (Матвія 19:4-5).

«Бог створив чоловіка і жінку, та поєднав їх. Бог поєднує дві долі в одну, поєднує характери, тому що сім’я – це Божий задум. І що Бог з’єднав, нехай ніхто не розлучає», – говорив пастор.

Привітати та благословити молоду пару прийшла родина, друзі та колеги. Жити подружжя планує в Астані.

Comments are closed.