11.01.2015 відкриття Церква Благодать

Відкриття молитовного будинку церкви Благодать

У Київській області, в с. Софіївська Борщагівка, відбулося відкриття молитовного будинку церкви Благодать. У цей урочистий день лунали молитви подяки, пісні хвали Господу. Розділити радість з церквою прийшли прихожани, а також гості. Для старшого пастора церкви Василя Катерчука, відкриття храму – це подвійна милість. Служитель був при смерті, але Бог дарував йому не тільки життя, але і служіння в цій церкві. У цей день пастор Василь Кватерчук вдячний Богу за всіх служителів і за новий храм, який присвятили Богу до пришестя Христа за своєю церквою.

Будівництво нової церкви почалося в 2012 році і офіційне відкриття відбулося 11 січня 2015 року. Головний зал розрахований, приблизно, на 1200 чоловік. Тут не тільки великий зал для служінь, але і є де проводити банкети та зустрічати гостей. Внизу прекрасний басейн для водного хрещення, недільна школа, музичний клас, а на балконі дитяча кімната.

Радість і емоції в цей день переповнювали парафіян і служителів церкви Благодать. Багато хто й уявити не могли, що за такий короткий час можна побудувати п’ятиповерховий будинок.

Свого часу Бог дав одкровення Андрію Мартинову, щоб він був будівельником цього будинку. З дитинства у нього була мрія зробити для Бога щось велике. І ось цей час настав. Коли купували ділянку, говорить служитель, навіть грошей не було, але Бог проводив через труднощі. Вони викупили землю і за два роки збудували храм.

За прекрасний дім молитви вдячний Богу і єпископ Михайло Паночко. Сьогодні в Україні побудовано 1150 молитовних будинків. Церква Благодать – тисячу сто п’ятдесят перша. Посвячення нового будинку молитви, говорить єпископ – це знак, що благословення Боже перебуватиме на Україні.

До молитви посвяти була запрошена вся громада присутніх, а також служителі церкви Благодать. У момент посвяти церква проголошувала, що цей храм належить Богу, щоб у будинку звучало слово Боже в силі Духа Святого, славилось ім’я Ісуса, а будинок цей називався домом молитви для всіх народів.

Протягом служіння відчувалася присутність Господа, яке наповнило радістю серця присутніх. Служителі церкви Благодать вірять, що Господь почув молитви свого народу про благословіння церкви і це святе місце ніколи не буде порожнім.

Comments are closed.