Вечір Lovely Lady

Вечір Lovely Lady

2 червня 2015 р. пройшов чудовий вечір під назвою Lovely Lady, на який були запрошені молоді сестри церкви Благодать. Міркували на тему «Внутрішня краса дівчини».

Спеціальною гостею була Ліка Роман (“Міс Україна – 2007”), вона ділилася своїми поглядами на те, в чому саме полягає внутрішня краса дівчини, як зберегти чистоту до шлюбу, як доглядати за собою, одягатися стильно і не зухвало. Цікаво було дізнатися думку про те, як з часом не втратити «блиск в очах» і надалі бути коханою і завжди красивою для свого чоловіка.

У сучасному світі поняття краси дуже спотворено, модна індустрія нав’язує свої ідеали краси, які часто не доступні для більшості, тому багато дівчат відчувають себе неповноцінними, некрасивими.

Але в Біблії ми знаходимо, що для Бога важлива не зовнішня краса, а лагідний і мовчазний дух: «А окрасою їм нехай буде не зовнішнє, заплітання волосся та навішання золота або вбирання одеж, але захована людина серця в нетлінні лагідного й мовчазного духа, що дорогоцінне перед Богом» (1 Петра 3: 3-4).

Вечір проходив у церковному кафе, де під час перерви було смачне частування та жваве спілкування. Сестри задавали цікаві питання для Ліки щодо її дитинства і кар’єри.

Це був прекрасний час, який пролетів швидко і весело!

Comments are closed.