Ціна твоєї молитовної кімнати

Ціна твоєї молитовної кімнати

“Ісус послав Петра та Йоана: “Ідіть, – сказав, – та приготуйте нам пасху, щоб ми її спожили”. Вони його спитали: “Де хочеш, щоб ми приготували?” Він відповів їм: “Ось, коли ввійдете в місто, стріне вас чоловік, що буде нести глечик води. Ідіть слідом за ним у господу, куди він увійде, і скажіть господареві дому: Учитель тобі каже: Де світлиця, в якій Я з учнями моїми міг би спожити пасху?” І він покаже вам горницю велику, вистелену килимами; там приготуйте” (Від Луки, 22:8-12)

Анонс проповіді Мартинова АндріяЯк часто ми творимо добрі справи лиш для того, щоб люди, помітивши їх, похвалили нас, але забуваємо, що важливо робити те, що оцінить Бог, оскільки ми не знаємо, що настане завтра і чи згадає про нас хтось, коли ми відійдемо у Вічність. Люди тримаються за земне, забуваючи про те, що цінується у Вічному житті.

В нинішній тяжкий час важливо пильнувати знаходячись навіть у Домі Молитві, оскільки диявол намагається спокушати, використовуючи свої методи і відволікаючи нас від слухання слова Божого. Через Голгофську жертву, Господь дав нам спасіння і силу протистояти спокусам, та, лиш розіп`явши свою грішну натуру, ми можемо її прийняти. Вибір за нами.

 

Comments are closed.