Табір клубу Суперкниги Церква Благодать Софіївська Борщагівка ЖК Софія

Табір Клубу Суперкниги “Рятувальники”

Маленькі мешканці Софіївської Борщагівки запам’ятають останні дні літа надовго. Адже саме тут з 25 по 27 серпня на території церкви «Благодать» пройшов табір Клубу Суперкниги. Протягом трьох днів понад 150 дітей вчились дружити, слухатися батьків, говорити правду і робити добро.

Цього року гімном табору стала пісня під назвою «Не сумуй!». Дітям насправді не було часу сумувати. Організатори заходу – Асоціація «Еммануїл» і церква «Благодать» – підготували захоплюючу програму: спортивні змагання, конкурси, стрибки на батутах, майстер-класи, мультфільм «Суперкнига», веселі пісні, подарунки і багато іншого.

«У таборі ми дивилися мультфільм про Бога. Суперкнига навчила нас, що треба слухатися батьків, тому що якщо ми не будемо цього робити, з нами може трапитися неприємність, як з Адамом і Євою, які не послухалися Бога. Після перегляду мультфільму я вирішила, що буду краще поводитися», – розповідає Софія, 7 років.

П’ятирічному Марку для повного щастя не вистачало в таборі тільки Робіка: «Ми грали в різні ігри, табір дуже класний! Я прийшов сюди з друзями! Привів Альошу, Андрія і Микиту! Я дуже хотів би тут зустріти Робіка. Я його люблю, «Суперкнига» – це мій улюблений мультфільм і я хочу ходити в Клуб Суперкниги». Мрія Марка здійснилася, адже Робік приїхав на церемонію нагородження в останній день табору.

«Моя дитина просто в захваті від Робіка! Попросив тата купити додому такого робота! Ми вирішили, що придбаємо всі серії мультфільму «Суперкнига». Це дійсно дуже хороший, повчальний мультфільм», – поділилася враженнями одна з мам.

Діти зустрічали улюбленого героя оплесками.

Табір клубу Суперкниги Церква Благодать Софіївська Борщагівка ЖК Софія

Також урочисте закриття табору Клубу Суперкниги відвідала Людмила Стебенєва, керівник проекту «Суперкнига» і автор нової програми табору «Рятувальники». Людмила Стебенєва вручила дітям медалі та побажала успіхів у наступному навчальному році.

Людмила Стебнєва

«Ми з командою переконалися, що наша програма табору цікава для дітей різного віку. Це не тільки веселе проведення часу, але і можливість для позитивних змін. Діти вчаться дружити, ділитися, прощати, слухати батьків, а найголовніше – розуміють, що Бог є, і якщо жити за Його заповідями, то життя обов’язково буде щасливим. Дуже хочеться, щоб в наступному році було більше подібних заходів в Україні та інших країнах. Будемо раді надати програму всім, у кого є бажання провести табір в наступному році», – каже керівник проекту.

Табір закінчився, але його учасники не сумують, бо наступної неділі свої двері для них відкриє Клуб Суперкниги! Заняття в Клубі Суперкниги будуть проводитись щонеділі о 10:00 в церкві Благодать.

Нагадуємо, що програма табору Клубу Суперкниги «Рятувальники» вийшла в світ у травні 2015 року. Більше інформації шукайте на сайті: http://superknigaclub.tv/

По матеріалам сайту http://superknigaclub.tv/

Comments are closed.