«Свято Суперкниги» для соціально незахищених дітей

«Свято Суперкниги» для соціально незахищених дітей

З ініціативи сільради Софіївської Борщагівки (Київська область) спільно з Асоціацією «Еммануїл» і церквою «Благодать» 31 січня 2015 відбулося «Свято Суперкниги» для соціально незахищених дітей. На захід були запрошені діти з інвалідністю, переселенці із зони АТО і сироти.

Незважаючи на проливний дощ, в церкві «Благодать» зібралося близько 100 осіб.

Гостей порадували смачним частуванням, конкурсами та сюрпризами, а головною подією дня став показ мультфільму «Суперкнига». Діти із задоволенням подивилися серію «Чудеса Ісуса». У захваті від мультфільму були не тільки вони, а й батьки.

«Я вірю, що мультфільм “Суперкнига” може позитивно вплинути на дітей! Якщо вони будуть його дивитися, у них з’явиться культура, любов до Бога. Зараз у них немає цього. Діти ростуть жорстокими. У мене троє дітей, я намагаюся їх правильно виховувати, тому показую їм повчальні мультфільми», – поділилася, Ольга, гостя заходу.

«Мені дуже сподобалося, як Ісус зцілив хворого. Побільше б зараз таких чудес! Сьогодні люди дуже злі, війни по місцях. Напевно, люди просто втратили віру. Спасибі вам за таке свято!», – подякувала Ірина, мама одного з прийшовших дітей.

Варто відзначити, що серія «Чудеса Ісуса» мультфільму «Суперкнига» вчить дітей дуже важливого: «Ми повинні вірити в чудеса і сподіватися на Бога в будь-яких обставин». Саме це хотіли донести організатори заходу.

За словами дітей, вони засвоїли урок: «Я дізналася, що Ісус хороший і творить чудеса. У мене була схожа ситуація, як у мультфільмі! Я колись молилася, щоб я стала актрисою, і Бог дав мені можливість зніматися у фільмах! Суперкнига навчила мене, що треба вірити, і все буде!», – розповіла Заряна, 12 років.

Подарунки, вручені головним героєм мультфільму «Суперкнига» Робіком і його помічниками, стали прекрасним завершенням свята.

По матеріалах сайту http://superknigaclub.tv/

Comments are closed.