Дитячий майданчик Церква Благодать Софіївська Борщагівка ЖК Софія

Свято для діток

Служіння дітям – одне з найважливіших служінь церкви.

Євангелізаційна команда нашої церкви наполегливо трудиться для того, щоб слово про Ісуса Христа було донесено дитячим серцям і тому кожен місяць в житловому комплексі «Софія» в с. Софіївська Борщагівка проходять дитячі євангелізаційні майданчики.

Євангелізаційний майданчик – інструмент, через який, можна стати ближче до дітей, шлях, направляючий дитячі долі на дорогу, якою є Ісус Христос.

На цей веселе свято запрошуються дітки різного віку, а також їхні батьки.

Ігровий майданчик розділений на кілька станцій, де діти беруть участь у різних естафетах і командних іграх.

Спочатку програми з дітьми проводять розминку і розподіляють за віковими категоріями, направляючи у відповідну команду. До кожної команди прикріплений наставник, який на протязі всього часу супроводжує дітей по станціях. Після проходження всіх станцій діти знову збираються на загальний майданчик, де для них проводиться тематичний урок на біблійну тему.

Діткам від 2 до 4 років в цей час можна також весело провести час на батуті або роблячи поробки разом з наставниками та батьками.

Наприкінці свята дітей запрошують відвідати недільну школу і радують невеликими подаруночками.

Ми вдячні Богові за таку чудову можливість послужити діточкам, наші серця радіють, коли на майданчик щомісяця приходять понад 100 дітей і класи нашої недільної школи наповнюються.

Comments are closed.