Павло Богомаз Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Спрагле серце

«А дня першого в тижні, рано вранці, як ще темно було, прийшла Марія Магдалина до гробу, та й бачить, що камінь від гробу відвалений» (Івана 20: 1)

 

Анонс проповіді Павла Богомаза: З усіх Христових учнів хто прийшов першим до гробу? Біблія каже, що це була Марія. Вона прийшла першою, коли ще було темно, на світанку.  Прийшла до Ісуса, тому що не могла бути вдома, у неї не було сну. Учні були хто де, порозбігались всі, кожен займався своїми справами, можливо спали собі спокійно, адже була ніч.

Але у Марії не було сну, Біблія говорить, що  коли ще було темно, вона поспішала до гробу. Але коли прийшла, побачила, що камінь відвалений і тіла Ісуса немає. Не розуміючи, що сталося Марія іде до учнів, розповідає, що Ісус воскрес і тоді вони біжать і бачать, що це дійсно так. Учні, побачивши, що Ісуса немає в гробі, спокійно розвернулися і пішли, але для Марії було мало знати, що Ісуса Христа немає, їй потрібно було знати де Він є? І всього кілька хвилин після відходу учнів вона побачила двох ангелів у гробі, одного в головах, а другого у ніг.

Те, чи побачиш ти Господа, чи побачиш ти Його славу у своєму житті – залежить виключно від стану твого серця.

Нам потрібно мати спрагле серце, яке буде безкорисливо прагнути до Ісуса.

Comments are closed.