Служіння для переселенців зі Сходу України

Служіння для переселенців зі Сходу України

Церква – це інструмент Бога на землі. І одне з призначень церкви – не проходити повз труднощі і проблеми тих, хто знаходиться поруч з нами. Всім відома притча про доброго самарянина, в якій Ісус оповідає про те, як стороння людина приходить на допомогу чоловіку, який опинився в біді.

Подібно доброму самарянину, церква Благодать не змогла пройти повз людей, що опинилися в проблемах у зв’язку з війною на сході нашої країни. Адже багато хто був змушений залишити свої будинки і шукати притулки в різних куточках країни, у тому числі і в Київській області.

Щосуботи за адресою: ЖК «Софія», вул. Лесі Українки, 11 з 12:00 до 14:00 церква проводить служіння переселенцям зі сходу і Криму. Близько 40 осіб приходять, шукаючи розраду і розуміння.

«Як відновити зруйнований світ» – одна з тем, яка допомагає людям зрозуміти, що сталося з їх внутрішнім світом, і як правильно вийти з ситуації, що склалася.

Церква Благодать надає нужденним духовну і матеріальну підтримку, розповідаючи про Великого Помічника, Спасителя і Друга – Ісуса Христа. Під час служіння панує атмосфера миру, радості і дружби. Час від часу проводяться благодійні обіди. Люди йдуть вдячними, з миром в серці й зігрітими теплом участі в їхньому житті.

«Ви міняєте наші долі, допомагаєте впоратися з тими проблемами, які принесла нам війна».

«Ми набули впевненість і надію на краще, ми здобули духовність, ви стали для нас друзями!» – можна почути від людей, які відвідують служіння.

Відповідальні за служіння подружжя Сергій і Олена Степанченко – люди, які через війну також були змушені виїхати з Донецька. Команда з шести чоловік щотижня обдзвонює людей і проводить бесіди, цікавлячись їхнім життям і підтримуючи їх у молитві. Молодь церкви Благодать бере активну участь у підготовці та проведенні служінь.

Наш девіз у цьому служінні – «до цього місця допоміг нам Бог», а значить, Він допоможе нам і далі!

 

Comments are closed.