Різдвяне служіння для переселенців зі Сходу України

Різдвяне служіння для переселенців зі Сходу України

«Христос народився! Славімо Його!» таким привітанням розпочалося служіння в церкві Благодать, присвячене святу Різдва Христового, на яке були запрошені понад 70 переселенців з Донбасу.

Люди, які втратили житло і роботу, стабільність, друзів і родичів – хто, як не вони, потребують радісної звістки про Христа, про Його народження, силу і славу? Ми розуміємо, що люди самі не можуть прийти до Бога, якщо Він не приверне їх до Себе. Віримо, що люди, які прийшли на свято Різдва – саме ті, серця яких тягне Бог! А з нашого боку ми постаралися зробити все, щоб вони відчували себе комфортно в домі Божому, адже деякі з них взагалі вперше прийшли до церкви.

Служіння супроводжувалося піснями про народження, життя і рятівної жертві Ісуса Христа. Володимир Судика свідчив, як Бог позбавив його від алкогольної залежності. Пастор церкви Благодать Василь Кватерчук нагадав про те, що Різдво – це не тільки народження Ісуса Христа, але як результат, ще і народження церкви, і народження згори в нашій душі. Заключне слово говорив диякон церкви Андрій Мартинов, щиро закликаючи аудиторію до молитви і поклонінню Рожденному Христу!

Також молодь церкви приготували святковий обід, і за столом ми продовжили тепле і по-домашньому затишне спілкування. Відділ милосердя приготував прекрасні різдвяні подарунки нашим друзям. Скільки ж подяки і щирих слів вдячності ми чули від них! Люди йшли задоволеними і вдячними Господу – значить, наша мета досягнута!

Щиро вітаємо всіх з Різдвом Христовим, і молимося, щоб Христос народився також і у Ваших серцях!

Comments are closed.