Олег Богомаз Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Приємні пахощі Христові

“А Богові подяка, що Він постійно чинить нас переможцями в Христі, і запашність знання про Себе через нас виявляє на всякому місці!” (2 до Коринтян 2:14)

Анонс проповіді Олега БогомазаПрекрасний аромат неба, аромат пізнання Ісуса Христа, Бог виявляє через нас на всякому місці і один і той самий аромат для одних людей є життєдайний, а для інших – смертельний. Для різних людей – різний аромат. Бог поширює аромат знання про себе. А якщо людина не знає Бога, то який аромат поширює вона? Чим пахне від людини, яка не знає Ісуса, при цьому знаходиться в церкві?

Я досліджував, що таке запахи і звідки вони беруться. В рослинах є масла, які виробляє вона сама. В деяких рослин вони різкі і неприємні, а в деяких – приємні, і ми додому беремо квіти, які приємно пахнуть. Зараз синтетичні якісь ГМО роблять, які нічим не пахнуть.

В мене питання: ми християни завжди випромінюємо запах пізнання Христа, чи іноді щось інше можемо випромінювати? І, якщо ми не випромінюємо життєдайний запах Ісуса Христа, то чим ми пахнемо і як воно впливає на оточуючих?

Comments are closed.