Церква Благодать поїздка в дитячий будинок соіальний центр м. Житомир

Поїздка в дитячий будинок та соціальний центр м. Житомир

31 жовтня 2015 року молодь церкви Благодать відвідала дитячий будинок та соціальний центр, що знаходяться в м. Житомир. Вдалось зібрати необхідні речі побуту та продукти, в яких була потреба. В соціальному центрі їх тепло зустріли, юнаки та дівчата розказували про свої досягнення та ділилися своїми думками та мріями. Незважаючи на труднощі працевлаштуватись та отримати хорошу освіту, вони все ж намагаються йти до поставлених цілей і надіються на краще. Соціальний центр знаходиться в хорошому стані, оскільки діти підтримують в ньому чистоту, і, приїжджаючи туди, завжди відчувається сімейна атмосфера і комфорт.

В дитячому будинку молодь була вперше, проте діти прийняли їх як друзів, всі вони – щирі і відкриті. Директор будинку з радістю зустрів та розповів про потреби діток, оскільки не завжди є змога придбати навіть елементарні речі побуту. Проводжали діти теплими обіймами і просили якнайшвидше приїжджати знову.

“Діти віддають свої тепло і любов нам, вони дарують свої посмішки і заради цього хочеться повертатись до них частіше і частіше”,- говорить команда.

Comments are closed.