Послух

Послух

“І наказав Господь Бог Адамові, кажучи: Із кожного дерева в Раю ти можеш їсти. Але з дерева знання добра й зла не їж від нього, бо в день їди твоєї від нього ти напевно помреш!” (Буття 2:16-17)

Анонс проповіді Андрія МартиноваВ кожного з нас в житті є моменти, про які ми жалкуємо, ми б хотіли повернути час назад, щоб вчинити по-іншому, проте, нажаль, час не повернути. З самого початку, Богом були встановлені правила та закони, з усім цим, Бог дав людині також право вибору. Через друзів, рідних і, навіть, незнайомих людей, Бог може вказувати вірний шлях в тій чи іншій ситуації, так як Він усе бачить зсередини і знає, як буде краще для нас, а прислухатись до Його голосу чи вчинити по-іншому – вибір за нами. Щоб втриматись в послухові та отримати перемогу над спокусою – важливо не допускати в своє серце думки, розвиваючи які, нам буде важко встояти перед гріхом і залишатися в волі Божій. Нам може здаватись, що це нелегко, проте Бог завжди дає нам силу виконувати Його закони.

Наскільки часто ми сьогодні “повертаємося” в той самий Едемський сад і вкушаємо заборонений плід? Як важливо слухатись Творця, оскільки прийде час і всі ми з`явимось перед Ним, задля того, щоб дати звіт за прожите життя.

Comments are closed.