служіння милосердя Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Плоди поїздки в соціальний центр “Матері і дитини” міста Фастів

26 грудня 2015 року молодь і служитель церкви Благодать Марков Віталій відвідали соціальний центр “Матері і дитини” міста Фастова.

Спілкуючись з молодими мамами та їхніми дітьми вдалось дізналися, що діти мають потребу у взутті та одязі, була запланована наступна поїздка з метою компенсувати цю потребу.

Окрім загального чаювання та знайомства з новими мешканцями центру, спілкувалися і розмірковували про свята, що наближаються, зокрема про Різдво Христове. У соціальному центрі було проведено невелике служіння, де виконувалися християнські різдвяні псалми та велися роздуми про Ісуса Христа і значення Різдва. Наприкінці короткого служіння покаялися дві молоді мами: Галина та Анастасія.

Для зміцнення їхньої віри і зростання в духовному житті, молодь церкви Благодать домовилася з помісною церквою міста Фастова ХВЄ «Воскресіння», про те, що цих мам, разом з іншими бажаючими будуть регулярно відвозити автобусом на центральне недільне богослужіння і привозити назад. На наступний день, в неділю 27 грудня 2015 року домовленість була виконана і молоді мами разом зі своїми дітьми побували на богослужінні у церкві «Воскресіння».

Comments are closed.