Кватерчук Василь Степанович Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Освячення / Частина 3

“По сей -то воле освящены мы единократным принесением тела Иисуса Христа” (Євреям 10:10)

“Бо жертвоприношенням одним вдосконалив Він тих, хто освячується” (Євреям 10:14)

Анонс проповіді Василя Кватерчука: Освячення це не є одноразовий процес який вступає в дію після  покаяння, – це результат прийнятих рішень, з якими людина зіштовхується щодня.

 “І поклав Даниїл собі на серце, що він не оскверниться їжею царя та питвом, що той сам його пив, і просив від начальника євнухів, щоб не осквернитися” (Даниїла 1:8)

Даниїл прийняв рішення, саме це рішення посприяло тому, щоб він залишився на своїй позиції що до царевого столу. Ти маєш прийняти рішення свято ходити перед Богом, і не важливо де ти є: в бізнесі, вдома чи на відпочинку. Якщо ти матимеш  бажання, будеш зацікавлений, і приймеш рішення, щоб догодити Богові – в подальшому все влаштується, бо ж написано: «І дав Бог Даниїлові ласку та милість», тоді Бог поведе тебе шляхом освячення. Твій інтерес має бути поставлений на тому, щоб прийняти категоричне і невідступне рішення, а вже опісля працювати над виконанням твого вибору.

Деякі люди відчувають впевненість у своєму ходінні за Богом, але в Біблії написано: “Тому то, хто думає, ніби стоїть він, нехай стережеться, щоб не впасти”. Якщо надіятись на власний досвід – можна спіткнутись. Тобі необхідна молитва, адже ресурс збереження від гріха захований в Ісусі.

Comments are closed.