Кватерчук Василь Степанович Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Освячення / Частина 2

“Устань, освяти народ та й скажеш: Освятіться на завтра, бо так сказав Господь, Бог Ізраїлів: Закляте серед тебе, Ізраїлю! Ти не зможеш устояти перед своїми ворогами, аж доки ви не викинете з-поміж себе того заклятого” (Ісус Навин 7:13)

Анонс проповіді Василя Кватерчука: В історії ізраїльського народу був випадок, коли вони були впевнені у своїй перемозі над людьми аю, але Бог не дав їм перемоги  через закляте, що було між ними. Тоді Бог наказав: Ти не зможеш устояти перед своїми ворогами, аж доки ви не викинете з-поміж себе того заклятого”.

В житті церкви не буде духовної перемоги  якщо не буде освячення. Бог має справу із святими людьми, святою церквою. Насправді ж, показником нашої святості являється наше життя, наші дії у важких і незрозумілих моментах. Таким чином, бажання бути святим приводить до пошуку найкращого виходу із будь-якої обставини.

Бог безперестанку святий, Він не може піти за нами, коли ми виходимо за межі Його святості. Якщо людина загубилась, їй необхідно повернутись до Бога через покаяння, тоді Бог знову відновить свою працю над її освяченням.

Comments are closed.