Молодіжна конференція

Молодіжна конференція

22 березня молодь з церков Києва та області розмірковували на молодіжній конференції про свої місце та роль у Божому плані

Пастор Василь Гуцало, керівник молодіжного служіння Київського обласного об’єднання ЦХВЄУ, вітаючи зібрання в близько 500 людей, представив учасників зібрання. Крім молоді в залі, всіх надихав об’єднаний молодіжний хор та колектив зі Львова. Пісні та молитви приготували всіх до слухання Слова.

Як було в кінці зазначено, хоч всі три спікери були з різних країн і не бачилися раніше, але говорили вони про одне і те ж – розуміння свого місця та ролі в Божому плані.

Пастор Юрій Кулакевич на прикладі молодої дівчини Естер показував молодим християнам про необхідність завжди пам’ятати, що Бог має особливе місце і час для кожного. Те, що видається хеппі ендом, насправді може бути тільки початком. Запитання і виклики, що торкаються кожного юнака та дівчини, спонукали до роздумів та молитви про Божі цілі та сміливість для їх досягнення. «Хоч ти не розумієш зараз Божу ціль і план, це не означає, що їх не існує. Коли ти усвідомиш Його ціль, ти укріпишся Їм і знаючи, що Він все контролює, будеш іти за Ним» – закликав проповідник.

Молодіжний пастор з Техасу (США) Метт Суінні на прикладі бігуна із Першого послання до Коринтян продовжував закликати та мотивувати молодь до рішення та дії. Божественний потенціал, закладений в кожному має бути вивільнений та послужити для поширення Божого Царства.

«Який я був би щасливий, якби мав такий старт як ви. Якби я міг чути таке Слово 23 роки тому, коли тільки починав свій шлях з Богом. Я прошу вас, молодь, дорожіть цим!» – закликав молодь пастор Спартак Чанкветадзе (Кутаїсі, Грузія) завершуючи конференцію. Його яскраві приклади про Соломона та заклик бути відповідальним у тому, що просимо залишилися у пам’яті багатьох.

«Молодь ще довго обговорювала почуте за гостиною в затишному церковному кафе. Це хороший знак, який вселяє надію щодо майбутнього України, яка має таку молодь» – підсумовує Василь Гуцало.

По матеріалам сайту http://chve.org.ua/

Comments are closed.