Олег Богомаз Церква благодать Софіївська Борщагівка

Кожна дитина особлива

“І Ангол промовив у відповідь їй: Дух Святий злине на тебе, і Всевишнього сила обгорне тебе, через те то й Святе, що народиться, буде Син Божий!” (Від Луки 1:35)

Анонс проповіді Олега БогомазаЯ хочу, щоб ми зрозуміли сьогодні, що кожна дитина, яку дає Бог -особлива і це Божа святиня. І хочу це показати на основі Слова Божого, щоб ми мали правильне відношення до дітей.

Іноді деякі люди сприймають своїх дітей особливими, і це виражається в тому, що всі інші їх не достойні. Вони вища раса. Відношення до дитини, що вона особлива – це не відношення, що її треба піднести вище всіх. Відношення до дитини, що вона особлива – це особливе твоє ставлення, а не заохочувати інших людей по-особливому ставитися до твоїх дітей.

Якщо твої діти особливі і ти розумієш, що є Божий план для твого сина, твоєї дочки, то значить, що ти маєш правильно до неї ставитися, ти маєш займатися правильним вихованням своїх дітей, а не сусіди і оточуючі люди.

Дуже важливо побачити в своїх дітях Божий план для їхнього життя навіть тоді, коли вони роблять шкоду, коли вони маленькі і правильно відноситися до них.

Comments are closed.