Олександр Попчук Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Хрещення Духом Святим

“Як зачули ж апостоли, які в Єрусалимі були, що Боже Слово прийняла Самарія, то послали до них Петра та Івана. А вони, як прийшли, помолились за них, щоб Духа Святого вони прийняли, бо ще ні на одного з них Він не сходив, а були вони тільки охрищені в Ім’я Господа Ісуса. Тоді на них руки поклали, і прийняли вони Духа Святого!” (Дії Апостолів 8:14-17)

Анонс проповіді Олександра Попчука: Спасіння дано всім, Христос прийшов до всіх, але не всі це чують і не всі це прийняли. І такі речі, такий момент як хрещення Святим Духом дано також всім, всім віруючим, але не всі про це знають і розуміють.

Святий Дух дається для того, що б ми мали велику міць і наш дух був міцний. 80% ресурсу Святого Духа, який нам дається, даний для міці нашого духа і для благовістя, щоб ми були міцними людьми.

У Діях апостолів є чотири місця, де говориться про духовне хрещення. Це другий, восьмий, десятий, дев’ятнадцятий розділи. У трьох із них, люди отримали хрещення Духом під час молитви, а в одному – під час слухання проповіді. Найкраще приймати Духовне хрещення в молитві й найкраще отримати зцілення також в молитві. Через те, шукайте де про це моляться в Ім’я Ісуса Христа. З цих чотирьох випадків, у трьох випадках люди, коли прийняли Святий Дух, говорили мовами. Інші мови – це ознака Святого Духа і ми віримо в це. Це не наші вигадки, а це святе Писання нам каже. І ми так віримо, так прийняли, так маємо, вчимо і проповідуємо.

Comments are closed.