Олександр Кушнерук Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Дорога до спасіння

Анонс проповіді Олександра Кушнерука: Ви всі добре знаєте чоловіка, якого звати Закхей, такого малого чоловіка, про нього дуже часто розповідають в недільній школі. Але по закінченню цієї проповіді ви побачите на скільки ця тема повчальна для нас, дорослих, а не тільки для дітей. Чому? Тому що, по цьому чоловіку можна прослідкувати шлях спасіння людини як такої взагалі.

Закхей почув звістку про Ісуса Христа. І якщо задати запитання: коли почався шлях спасіння цього чоловіка? Ми відповіли б: коли почув, тоді і почався цей шлях. Але друзі, давайте ми згадаємо з власного прикладу скільки людей чули від нас про Ісуса Христа – маса людей. Можливо, дасть Бог, вони і прийдуть до спасіння, але ми сьогодні бачимо, що вони ще не спасенні.

Перший крок до спасіння – це коли людина хоче побачити Ісуса Христа. Світська мудрість каже так: “Краще один раз побачити, ніж сто разів почути”. Тому Закхей якраз відносився до цієї категорії, він не просто почув, він захотів побачити Ісуса Христа особисто. Але бажання – це тільки початок, а не спасіння.

Comments are closed.