День подяки

День подяки

“І свято жнив первоплоду праці твоєї, що сієш на полі. І свято збирання при закінченні року, коли ти збираєш з поля працю свою” (Вихід 23:16)

“Подяку складайте за все, бо така Божа воля про вас у Христі Ісусі” (1 до Солунян 5:18)

27 вересня 2015 р. церква Благодать відсвяткувала День Подяки.

Це був особливий день, коли ми мали можливість подякувати Богові за чудові дари і врожай, які виросли цим сухим і спекотним літом.

Всі проповіді і пісні, які звучали, закликали присутніх прославити Бога, возвеличити Його за дароване життя і всю ту красу, яку Він створив для нас.

Особливо прикрашена сцена протягом усього служіння нагадувала нам про Того, Хто є Творцем і Автором всього, що нас оточує, про те, який добрий і милосердний Господь до нас, про Його любов і турботу до кожного з нас.

Також у святковому служінні взяли участь наші діти і підлітки, які у своїх віршиках і піснях ще раз нагадали, як важливо бути вдячними за все.

У цей складний час дуже цінно мати такий особливий святковий день, коли ми можемо святкувати і дякувати Богові, а також просити миру для України, для всіх її регіонів і областей.

Після богослужіння, всіх присутніх пригостили святковим обідом.

У цей же вечір в ЖК Софія пройшло свято подяки Богу, в якому церква Благодать мала можливість послужити жителям чудесним співом і віршами. Була підготовлена ​​особлива програма для дітей за участю Робіка, подарунки та частування для всіх.

Comments are closed.