Роман Гах Церква Благодать Софіївська Борщагівка

Чи ти став світлом?

“Ви сіль землі. Коли сіль ізвітріє, то чим насолити її? Не придасться вона вже нінащо, хіба щоб надвір була висипана та потоптана людьми. Ви світло для світу. Не може сховатися місто, що стоїть на верховині гори. І не запалюють світильника, щоб поставити його під посудину, але на свічник, і світить воно всім у домі. Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі” (Матвія 5:13-16)

Анонс проповіді Романа ГахаЯ себе і вас уявляю ліхтариком. Тут в церкві ми на зарядці, але якщо ми себе тут включимо, тут світло, то багато користі від нас не буде. Ми один одного знаємо, знаємо наші вчинки, наше життя, ми один одного зважуємо, розуміємо, підказуємо один одному де і в чому треба підтягнутися, підказувати один одному. Але тут включати ліхтарик – ефекту буде мало.

Ліхтарик дуже потрібен там де темрява. Бог через Своє Слово робить нас здібними прийти в місце, де темрява, сказати Боже Слово и це Слово почне проливати світло в цю темряву. Воно почне виявляти злі справи, почне виявляти пастки сатани та дасть людям можливість чіткіше бачити ціль, куди людина направляється і чим може закінчитися її життя, якщо вона буде продовжувати знаходитися в цій темряві.

Якщо ми світло, то невіруючі люди повинні бачити в нас це світло.

Comments are closed.