Чи любиш ти Бога?

Чи любиш ти Бога?

“Учителю, котра заповідь найбільша в Законі? Він же промовив йому: Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою. Це найбільша й найперша заповідь” (Від Матвія 22:36-38).

Анонс проповіді Олега Богомаза: Це заповідь, в якій закладені всі інші заповіді, це заповідь, яка тримає в собі весь сенс людського буття. Виконуючи цю одну заповідь ми можемо виконати все, що Бог говорить в Своєму Слові.

Я хотів би звернути нашу увагу на саму любов. Для людини, яка закохана, яка має в своєму серці любов до когось, зникають перешкоди, вимір часу, простору, відстань, грошових одиниць – все це не є проблемою. Іноді закохана людина здатна не тільки на подвиги, вона стає смілива й часом навіть безглузда.

Пам’ятаєте, як апостол Павло каже: “Ми нерозумні Христа ради” (1 до Коринтян 4:10). А знаєте чому? Тому що – любили. Учні були безумні в очах цього світу заради Христа. В очах цього світу ми з тобою нерозумні люди. Тому що в неділю, коли весь світ або спить, або на ринку, або займається іншими справами, ти і я, ми сьогодні в домі Божому. А дехто з нас прийшов сюди дуже рано, щоб підготуватися, заспівати і за це ніхто грошей не отримує. Для людини, яка не знає Бога і не любить – це дивно. Навіщо це робити?

Comments are closed.