Проповідь ,,Дух Святий” Мартинов Андрій Миколайович

Проповідь ,,Дух Святий”
Мартинов Андрій Миколайович розповідав біблійну історію про віруючих Ананію і Сапфіру, які продали свою землю і частину залишили собі, а частину поклали к ногам апостолів. ( Але видали це так, як будто вони принесли все)
А апостол Петро сказав йому: Ананія, як це сатана зміг заволодіти твоїм серцем настільки, що ти обманув Святого Духа і залишив собі частину грошей, які ти получив за продану землю?
Ведь земля до того, як ти її продав була твоєю і гроші які ти за неї получив теж твої. Чому ж ти замислив таке? Ти збрехав не людям, а Богу.
Як тільки Ананія почув ці слова то впав мертвий. Всі присутні сильно налякались. Підійшли молоді люди і завернули його тіло, винесли та поховали.Три години після того прийшла його дружина нічого не знавши про те, що сталось. Апостол Петро спитав її: скажи мені, ви з чоловіком за такую-то ціну продали ціну?
-Да-відповіла-за таку.
Петр сказав їй: що це ви змовились випробовувать Духа Господа? Ти чуєш кроки за дверима? Це повертаються ті які поховали твого чоловіка. Вони і тебе винесуть.
І в цей момент вона впала до його ніг мертва. Молоді люди війшли і знайшли і її мертвою, винесли та похоронили її поряд із чоловіком. Всю церкву і всіх хто про це чув охопив великий страх.
Ось така історія написана в Біблії в Дії 5:1-16

Тому перед тим як щось казати треба добре обдумати свої слова, казати тільки правду, та ні в якому разі не брехати!
Тому, що все що ми кажем ми кажем не тіки перед льюдьми а і перед Богом.

Comments are closed.