Home » Підліткове служіння

Підліткове служіння

 

Церква Християн Віри Євангельської “Благодать” – це церква не тільки для дорослих людей, тут комфортно почувають себе також діти і підлітки.

Запитаєте: чому стільки уваги дітям і підліткам? Скажете: коли виростуть, тоді будуть обирати собі шлях в житті. Проте, якщо є можливість уникнути помилок та отримати благословення – варто цим скористатися.

Коли Ізраїльський народ виходив з Єгипту – вони принципово виходили разом з дітьми – розуміючи, що діти  – це майбутнє нації. А в церкві діти – це майбутнє церкви, а підлітки – це вже теперішнє церкви.

Тому щонеділі, під час ранкового служіння вся церква разом молиться за дітей та підлітків і благословляє їх на уроки, де на їхньому рівні викладаються основи Біблії, християнського життя та християнської етики. Саме тут вчителі працюють з ними, спілкуючись та вивчаючи Слово Боже.

Такі уроки сприяють тому, щоб підлітки систематично отримували християнську освіту і росли духовно у супроводі служителів.

Гах Роман, Матюхов Олег, Карапетян Геворг, Зерук Вікторія, Загуменна Тетяна, Побережна Марія, Марінелла, Ільчук Вікторія, Нарінян Сергій, Гах Владіслав, Налесний Дмитро, Богомаз Павло, та Юрчук Олександр – це люди, яким не байдужі підлітки церкви «Благодать» і не тільки. Це люди, які їм служать і намагаються приділяти час кожній дитині окремо, таким чином діти стають більш відкриті не тільки для оточуючих, але й для Бога.

Вчителі підліткового служіння проводять недільні уроки завжди у новому форматі, що залучає все більше і більше дітей. Тому, підліткове служіння церкви Благодать не обмежується лише вивченням Слова в стінах церкви. Протягом робочого тижня вчителі підтримують зв’язок з кожним своїм учнем і також влаштовують різні тематичні зустрічі, окремо зустрічі для дівчат та хлопців, різні спортивні заходи (футбол, флорбол), загальний перегляд фільмів та інші.

Ми практикуємо проведення щомісячних дитячих майданчиків і саме тут даємо змогу для підлітків проявити себе, допомогти організаторам в проведенні свята. Вчимо їх не тільки отримувати щось для себе, а й віддавати іншим; не тільки отримувати знання, але застосовувати їх на практиці.

Підліткове служіння направлене на те, щоб сформувати духовно зрілих християн, які знають Бога не тільки на словах, але й через служіння, через практику.